Professionele foto’s van ons werk

Vandaag heeft Anita van APHart photography voor de tweede keer foto’s gemaakt in onze werkplaats. In maart kwam ze langs om te vragen of ze een keer foto’s mocht komen maken voor een project waaraan ze meedeed. Daartoe heeft ze bij 5 ambachtslieden foto’s gemaakt. Een van die ambachtslieden waren wij. Er zou een tentoonstelling komen, maar die liet nogal lang op zich wachten.

Anita is een leuke, spontane vrouw met een goed gevoel voor humor. En het belangrijkste, gezien haar vak: ze maakt prachtige foto’s! Hier een hele kleine greep uit de foto’s die ze in maart bij ons maakte:

Benno aan het werk

Karen aan het werk

 

Mercedes weerspiegeld in de Cadillac

De Nash

Uiteindelijk zijn we vorige week woensdag naar de presentatie geweest. Het project is digitaal te vinden op Jij en Overijssel. De opening was in het Provinciehuis in Zwolle en wij waren erbij. Dat was maar goed ook, want er waren slechts een twintigtal mensen, maar wij hebben ons wel vermaakt. Als je op de website een stukje naar beneden scrollt kom je als eerste een foto tegen van Benno die aan de Mercedes 170 zit te slijpen.

Als je op die foto klikt kom je terecht in een galerij met alle foto’s. Linksonder kun je een foto “liken” (leuk vinden dus), en dat schijnt ervoor te zorgen dat de foto vaker wordt getoond. Rechtsonder staat een i in een cirkeltje. Als je daar op klikt krijg je meer informatie over de foto in kwestie. Klik je er nogmaals op, dan verdwijnt die tekst weer.
Blader eens op je gemak door de foto’s; dat is zeer de moeite waard.