Reconstructie linker kokerbalk Alfa Romeo Montreal gereed

Het deel boven de kokerbalk, achter de deur ziet er weer netjes uit. Met de deur dicht kun je zien dat de naad overal even breed is. Zo hoort het ook. Het is niet altijd gemakkelijk maar als het dan toch gelukt is, is de voldoening des te groter.

Op de lasnaad heb ik een heel dun laagje plamuur aangebracht dat ik, na droging, zo glad mogelijk afwerk.

Als ik het dan in de rode primer spuit ziet het er super strak en puntgaaf uit. Als nieuw 😉

Ook de kokerbalk en het deel erboven, voor de deur, zijn nu klaar.

1 thought on “Reconstructie linker kokerbalk Alfa Romeo Montreal gereed”

  1. ik ben al bij veel restaurateurs in heel nederland geweest maar voor mij is maathuis wel de beste in zijn vak hij werkt aleen met uitsluitend nieuw plaatwerk of alles wordt op maat gemaakt door hem zelf .wat ik gezien heb is het alleen maar vakwerk .

Comments are closed.