Verkocht: Mercedes 280 SL – VERKOCHT! –

In opdracht van particulier

Mercedes 280 SL California Automaat uit prive verzameling!

Zeer mooie 280 SL in de zeldzame California uitvoering, dus met hardtop, zonder softtop. Deze wagen is 20 jaar bij dezelfde eigenaar geweest! Hij is oorspronkelijk in de Verenigde Staten geleverd en via Madrid naar Duitsland gekomen in 1996. De auto is 10 jaar geleden voorzien van een nieuwe laklaag. Toen zijn ook bijna alle technische onderdelen gereviseerd of vernieuwd. Sindsdien heeft hij in een verwarmde ruimte gestaan in een verzameling en heeft af en toe gereden naar evenementen of naar de garage.

Voor zover bekend maar ook te zien, en volgens het Classic data Gutachten uit 2015 ook bevestigd, is er nooit aan de auto gelast en heeft deze nooit een ongeval gehad. De originele spatbord-laspunten alsmede de bekende knikken bij de koplamp, spatbordovergangen zijn aanwezig. Alle passingen van deuren en motor en achterklep zijn in orde.

Het Classic Data Gutachten van 2015 geeft een toestand 2-. Matchingnumbers chassis en motor, bevestigd door Mercedes Benz Datenkarte. In 2015 heeft de auto nieuwe Vredestein Classic Sprint banden gekregen alsmede kering van bak en motor, is de olie ververst, zijn de bougies vernieuwd etc..

Kortom, dit is een zeer mooi exemplaar in een schitterende kleurstelling met gegarandeerde waardestijging! In Zustand 2 zijn ze momenteel al € 89.000 waard.

Vraagprijs € 79.500

Benz1
Benz2
Benz3
Benz4
Benz5
Benz6
Benz7
Benz8
Benz9
Benz10